Среќна Нова 2018 година

28 дек. 2017
nov.cestitka.jpg

 

Среќни Новогодишни и Божиќни празници!!!

Од тимот на ЈЗУ Завод за превенција, лекување и рехабилитација на КВЗ - Охрид