Признание Херои на годината

30 дек. 2021
За посветеноста и несебичното залагање во ковид кризата, стручноста, иновативноста и пред се врвниот професионализам кој го покажува во континуитет, ЈЗУ Специјализирана болница за кардиоваскуларни заболувања-Охрид го доби признанието „Херои на годината“.
Голема благодарност на OhridNews oд името на тимот на Кардиологија Охрид за ова признание и за поддршката изминатиот период, што бевте мост помеѓу нас и јавноста. Ние како установа кога беше пикот на пандемијата ги третиравме најкомплексните пациенти со најтешка клиничка слика и покажавме дека можеме и знаеме максимално и професионало да се справиме со најголемите предизвици и докажавме дека сме многу значајна установа за регионот. – истакна директорката на ЈЗУ Специјализирана болница за кардиоваскуларни заболувања – Охрид Елена Ковачска Башуроска.
May be an image of 2 people, people standing, indoor and text that says 'OHRIDNEWS.COM'
May be an image of 3 people, people sitting, indoor and text that says '0O A OHRIDNEWS.COM'
May be an image of 2 people and people standing
No photo description available.
May be an image of 10 people, people standing and indoor