Ден на европска соработка HSC

06 окт. 2018

Some description

По повод одбележување на Европски ден на соработка, ЈЗУ Завод за превенција, лекување и рехабилитација на кардиоваскуларни заболувања Св.Стефан Охрид и ЈЗУ Здравствен Дом Охрид како партнери во имплементација на ИПА проект Heart Safe Cities, заедно со вработените од двете установи во сабота 06.10.2018 во 10 часот, организира настан ЗДРАВО СРЦЕ – ЧИСТА ОКОЛИНА”.

Some descriptionSome description

 

Some description

Some description

Some descriptionSome description

Some description

Some description