Ден на европска соработка C4A

04 окт. 2018

Some description

По повод обележување на Европски ден на соработка, Општина Охрид и Кардиолошки центар Св. Стефан како партнери во имплементација на ИПА проект Cross4all, заедно со учениците од О.У  Григор Прличев утре (05.10.2018) во 11 часот организира настан Со велосипед до здраво живеење” .