Благодарница од Македонската кошаркарска федерација

04 окт. 2017
Sudiska.jpg

Благодарница од Македонската кошаркарска федерација - судиска комисија за особен придонес во реализација на активностите, промоција и поддршка во развојот на кошаркарското судење.